Wij willen een familiedag voor collega’s met hun gezin.

Organiseer een leuke dag voor alle medewerkers die in het teken staat van informeel samenzijn, begrip voor elkaar en het benadrukken van het familiegevoel. Graag een afwisselend informatief en creatief programma voor alle leeftijden.

Meet, greet and see it

Vanwege het slechtere weer, wordt gekozen voor een registratietent op de kade met een glazen walkway naar het grootste partyschip van Nederland: de Ocean Diva. Wij halen de locatie gewoon naar de klant! Zo beleven de gasten dus ook met minder weer een fantastische familiedag.

Gasten kunnen zich aanmelden voor een rondleiding naar bepaalde onderdelen en workshops op het terrein. Met authentieke oldtimers worden zij vervoerd naar o.a. de filmtent, een poppenkastvoorstelling, een real-time laser game en de TRY-OUT plek. Hier beleeft men het ‘durf het bijna niet te vragen…’ Zelf in een kraan zitten of onder begeleiding met een shovel rijden. Op de Ocean Diva, die als thuisbasis fungeert, is uiteraard ook van alles te doen: smakelijke catering, een kidscorner, diverse workshops, een funfotostudio en ook kan men hiervandaan een rondvaart maken met watertaxi’s.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk buffet en een optreden van Frans Bauer.

  • 2280 gasten
  •    Meet en Greet
  •    Schip
deuren-open-dag
kijkje-bedrijf
logistiek-openhuis
entertainment-opendagbedrijf
familiedag-op-bedrijf