Wat doen jullie eigenlijk om klanten en collega’s te binden?

Goede contacten met klanten en medewerkers zijn van levensbelang voor iedere onderneming. Zowel extern als intern willen jullie gezien worden als een gerespecteerd bedrijf of merk.

Omarm en verwarm…

Een bedrijfsevenement met het juiste verhaal en uitstraling voor het opbouwen, onderhouden en versterken. Klanten en de achterban van de medewerkers meenemen in jullie wondere wereld. Laten ervaren en beleven.

De organisatie en uitvoering van een evenement kost echter veel tijd en energie. Marketing know how en kennis van eventorganisatie rondom het evenement zijn onontbeerlijk. Anchada Events heeft 30 jaar ervaring, de juiste kennis in huis en bovenal zeer gemotiveerde medewerkers. Wij maken ook van jullie evenement een onvergetelijke ervaring!

Welk bedrijfsevenement past bij jullie?

De invulling gaan we natuurlijk samen bepalen. Wordt het een opendag waar de gasten een kijkje achter de schermen krijgen? Of organiseren wij jullie eigen bedrijfsfestival. Wat de keuze ook zal zijn, het doel blijft gelijk: Laat hen voelen, proeven en beleven. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jullie gehele evenement tot in de puntjes verzorgen. Van de prikkelende uitnodigingen tot aan de memorable give-away, van de juiste locatie tot de mooiste acts; Full-Service!

Willen jullie een relatiedag of open dag organiseren op de eigen fabriek of plant, maar zit je vast aan strenge veiligheidseisen? Wij bewijzen dan ook dat creativiteit, gastvrijheid en feestelijkheid heel goed samen gaan met veiligheid.

Ook kun je bij ons terecht als je slechts een gedeelte van de organisatie van een relatiedag of personeelsevenement wilt uitbesteden. Wij denken graag met jullie mee en helpen daar waar nodig!

Let’s make memories!