Een open dag of open huis op het eigen bedrijf terrein organiseren is een unieke gelegenheid voor velen!

Jullie weten al dat je bij een wonderlijk bedrijf werkt, nu de rest van de wereld nog. Hiervoor is het organiseren van een open dag of open huis bij uitstek geschikt! Hoe leuk is het als een evenement plaatsvindt op het eigen bedrijfsterrein. In de fabriek, het lab, de loods of het kantoor. Want daar gebeurt het. Daar bevinden zich de best bewaarde geheimen, ‘vergeten verhalen’ en de meest bijzondere plekken. Anchada Events kan jullie hier perfect in bijstaan en alle zorgen uit handen nemen.

Wij weten alles over een open dag of open huis organiseren

Het algemene doel van een open dag of open huis organiseren voor bedrijven is een letterlijk ‘kijkje achter de schermen’ geven. Het laten zien van productieprocessen, jullie naamsbekendheid verhogen of het laten zien van de voortgang van een bouwproject. Ook het bevorderen van de inzet en motivatie van de eigen medewerkers of de banden aanhalen met relaties kan hiermee bevorderd worden. Een open dag of open huis bij bedrijven waar klanten en medewerkers ook het hele gezin mee mogen nemen, met ongekende belevenissen voor jong en oud!

Hoe zorgen wij hiervoor?

De eigen kracht is het vertrekpunt voor creativiteit en succes. Er zijn 1001 leuke ideeën om er een onvergetelijk evenement te organiseren, maar tegelijkertijd zijn er ook veel valkuilen. Ga voor zekerheid en kies voor een deskundig eventpartner. Samen met jullie bedenken we belevenissen die tot de verbeelding spreken. Inspiratie nodig? Bekijk eens de evenementen die we in het verleden hebben georganiseerd. Voor de uitvoering zelf kun je vertrouwen op het vakmanschap en jarenlange ervaring van Anchada Events. Willen jullie een spraakmakende open dag of open huis organiseren? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 010-4741173 of door een e-mail te sturen naar kantoor@anchadaevents.nl.

openhuis eigen bedrijf
kennismaken met bedrijf
grote bedrijfsopendag
informatie tijdens opendag
opendag attracties
open dag op eigen bedrijf
muzikaal entertainment
OpenDag-op-terminal
familiedag
open huis op eigen terrein
bedrijf laten zien