Een familiedag laten organiseren is een perfect idee voor bijvoorbeeld een jubileum, een dank-jullie-wel of nieuwe huisvesting. Er zijn genoeg redenen te verzinnen om eens een informele en ongedwongen dag te organiseren. Steeds vaker zien bedrijven het belang om medewerkers en relaties met hun families een kijkje in de keuken te laten nemen. Het creëert betrokkenheid en geeft een positieve impuls voor zowel medewerker en relatie, als de aanverwante familie. Tijd dus om samen met Anchada Events een familiedag te organiseren bij jullie op het terrein.

Een familiedag organiseren: programma voor jong en oud!

De familiedag is een dynamisch evenement met heel divers amusement en entertainment. Ludieke muzikale omlijsting, optredens van bekende en minder bekende artiesten. Diverse workshops en activiteiten, rondleidingen en natuurlijk goed eten en drinken. Op het familiefestival is het altijd entertainend, smakelijk en verrassend! De mogelijkheden worden enkel beperkt door onze eigen fantasie!

Met co-creatie organiseren we de mooiste familiedag

Beleving en emotie zijn in elk geval altijd de basis ingrediënten voor een familiedag bij bedrijven. Deze dag kan plaatsvinden op jullie eigen terrein met tenten, in het bedrijfspand of het magazijn. Mochten jullie zelf niet over een geschikte ruimte beschikken, dan gaan wij graag op zoek naar een passende externe locatie. Een pretpark, een bos, het strand, wat jullie wens ook is! Jullie doelstelling, wensen en uiteraard doelgroep, zijn leidend in de ontwikkeling van een concept op maat. Samen met de betrokken afdelingen, zoals marketing en communicatie, zullen wij bij Anchada Events de doelstellingen vertalen naar een plan van aanpak. De familiedag, een op maat geschreven concept met werkelijk voor ieder wat wils!

Laat ons weten wat jullie willen

Graag gaan wij ook voor jullie aan de slag voor een concept dat volledig aansluit op jullie wensen, budget en identity, zodat een motiverende en inspirerende beleving vol emotie ontstaat! Neem contact met ons op door te bellen naar 010-4741173 of door een e-mail te sturen naar kantoor@anchadaevents.nl.

Familiedag organiseren, Familie dag organiseren, Familiedag houden, Familie dag houden, Familiedag vieren, Familie dag vieren, Familiedag, Familie dag