Als er iets in herinnering blijft, is het wel het jubileumconcert dat wij mochten organiseren voor Spido.

Het was een bizar gezicht: steigerbouwers die op de eindeloze Tweede Maasvlakte bezig waren met het bouwen van een enorm podium. Het plaatje dat met een week ontstond, was amazing!

Een droomplek waar Spido haar eeuwfeest vierde met vrienden en relaties.

Het Rotterdamse rondvaartbedrijf vierde haar 100-jarig bestaan groots. Midden in het kloppend hart van de Rotterdamse havens verrees speciaal voor deze gelegenheid een industrieel ogend podium. De programmering bestond uit de legendarische The Beach Boys in een speciale samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Viering eeuwfeest, spektakel met jubileumconcert!

Een compleet festivalterrein met een podium dat speciaal ontworpen werd voor deze avond. Alles in het teken van de haven, het water en in eenheid met de havenachtergrond.

Het podium was dan ook niet te missen: 42 bij 15 meter, waarop de 71 orkestleden en de hitmachine uit Amerika plaatsnamen. VIP-tribunes, een aantal gezellige food and drinks corners, containers en styling in sfeer maakten het geheel af.

Duizenden gasten die op uitnodiging dit spektakel mochten bijwonen.

Alles klopte. De muziek, de setting en de sfeer. Het licht was prachtig. De zon ging onder achter het podium, terwijl de bedrijvigheid in de haven zichtbaar bleef.

Zonder pauze werden dertig nummers gespeeld. Alle grote hits zaten erbij Rhonda, Good Vibrations en Kokomo. Bij Fun Fun Fun werd achter het podium een gigantisch vuurwerk ontstoken en werd bekend gemaakt dat Spido het koninklijk predicaat ontvangt.

De hele avond was eigenlijk één grote verrassing. Een cadeautje. Wat een prachtige eeuwviering was dit!

Ook een jubileum voor jullie relaties organiseren?

  • 100 jaar
  • 2500 genodigden
  • Rotterdamse haven
aankondiging event
bedrijfsconcert organiseren
opbouw jubileumfeest
relaties uitnodigen
eeuwfeest organiseren
spektakel jubileum