Een grote organisatie die zich bezig houdt met het aanleggen van netwerken bestaat 50 jaar. Dat heugelijke feit willen wij vieren met alle klanten.

Jubileum: dankzij relaties 50 jaar in beweging!

Jubileumevenement voor relaties met impact, dat was de vraag. Er is gekozen om 10 aparte evenementen te organiseren met steeds maximaal 30 gasten.  Zo zijn wij er zeker van dat er veel persoonlijke aandacht is. Deze evenementen werden gepland tussen mei en okotober.

In het voortraject werd zorgvuldig gekeken naar de samenstelling van de groepen. Welke relaties zouden elkaar een extra toegevoegde waarde kunnen geven? Welke kennis hebben zij te delen en wie zou daar iets aan kunnen hebben… Een zeer intensief traject, waarbij dus de relaties zelf meer dan centraal stonden. Het gehele uitnodigingstraject kreeg buiten de speciale website ook een heel persoonlijk tintje.

Gasten werden rond het middaguur op het kantoor ontvangen voor een heerlijke lunch. Vervolgens werden zij per VIPbus naar het Dolfinarium gereden, waar authentieke Burtons klaar stonden. Er werden teams gevormd en gewapend met een IPhone ging de rally van start. Onderweg moesten de relaties verschillende opdrachten vervullen, kwamen achter leuke wetenswaardigheden over de organisatie en bezochten sfeervolle locaties voor een culinaire stop.  Een weg vol beleving; een roofvogel workshop, een bugxter experience en een quiz op een mooi landgoed. De rally eindigde bij het Dolfinarium, waar men een training met zeehonden bijwoonde. Aansluitend was tijd voor een informeel walking diner in de Odiezeezaal tussen de dolfijnen, onder de muzikale begeleiding van een jazz trio. Deze dagen werden niet alleen zakelijke banden aangehaald, er ontstonden tevens mooie vriendschappen.

Ook een jubileum ‘roadshow’ voor jullie relaties organiseren?

  • 10 jubileumevents
  • 15 Burtons
  • 15 Bugxters
50-jaar-bedrijf
jubileum-vieren-relaties
jazz-diner
event-met-uitdaging
teambuilding
roofvogelshow
jubileum-met-relaties
catering met logo