Wij willen een informatieve bedrijfsfamiliedag organiseren met een beach tintje. Het moet vooral een gezellig samenzijn voor  medewerkers en hun families worden.

Informatieve, maar vooral gezellige bedrijfsfamiliedag in het zonnetje

Een heerlijk zonnetje, een terras in zomerse setting compleet met palmen, zand, schepjes en emmertjes en strandstoelen: alle ingrediënten voor een heerlijke bedrijfsfamiliedag waren aanwezig. Alle papa’s en mama’s van deze terminal mochten hun familie meenemen om eens te laten zien wat ze nu eigenlijk voor werk doen.

Voelen, proeven en beleven

Enthousiaste medewerkers hadden de taak op zich genomen om zoveel mogelijk informatie te geven over de ultramoderne manier van werken. Er werden rondleidingen over de terminal gegeven, waarbij je van dichtbij het proces kon volgen. Er was een filmzaal, diverse workshops en een maquette waar men middels het scannen van QR codes exact kon zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ook stonden er allerlei zomerse activiteiten zoals een springkussen, waterbaan en volleybalveld en kon je spelen met zand, kokosnoten vangen en vliegeren. Uiteraard was er ook een bar met lekkere alcoholvrije drankjes en verschillende foodpoints waar zomers gesnackt kon worden. Kortom: een kennismaking met werk die blijft hangen!

“Anchada Events heeft de bedrijfsfamiliedag tot in de puntjes verzorgd. Het was een onvergetelijke dag!”

Beleef een onvergetelijke bedrijfsfamiliedag

Wil jij ook een onvergetelijke bedrijfsfamiliedag van begin tot eind verzorgd? Neem dan contact op met Anchada Events door te bellen naar 010-4741173. Ook kun je bij ons terecht als je slechts een gedeelte van de organisatie van een bedrijfsfamiliedag wilt uitbesteden. Wij denken graag mee en helpen waar nodig is!

  • Zon
  • Zand
  • Zomerfeest
startbouw evenement