Organiseer een veilig evenement

Veiligheid tijdens evenementen mag NOOIT onderschat worden!

Anchada Events heeft veiligheid hoog in het vaandel. Onze veiligheidskundige zorgt ervoor dat een opening, open dag, of bedrijfsfestival op het eigen terrein risicovrij verloopt voor het bedrijf, het personeel en de gasten.

Een evenement organiseren op het eigen terrein is een vak apart. Er is namelijk nooit sprake van een geoutilleerde evenementenlocatie. Keukens, stroom, tenten, water, koeling, toiletten; alles zal moeten worden aangeleverd en opgebouwd. De aanpassingen die nodig zijn, de benodigde vergunningen, de veiligheidseisen waaraan moet worden voldaan en het werk dat dit alles kost, worden nogal eens onderschat. Wordt er niet aan de eisen voldaan, dan riskeert het bedrijf hoge boetes. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bezig met veiligheidsbewustzijn. We brengen de veiligheidsrisico’s volledig in kaart en adviseren jullie daar over. Dat onderscheidt ons van andere bureaus.

Alle veiligheidsrisico’s in kaart gebracht, benodigde maatregelen genomen. Dat onderscheidt ons van andere bureaus.

Werkwijze

De voorbereiding en het bedrijfsevenement zelf, moeten echter zo min mogelijk overlast veroorzaken voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Doordat wij zorgen voor een soepel lopende ‘just in time’ logistiek en een efficiënte op- en afbouw, wordt dat voorkomen.

Bij het organiseren van een event laten we niets aan het toeval over. Overal komen de benodigde plannen voor zoals een VGM-plan, een security- en safetyplan, een verkeers- en schoonmaakplan, opbouwdraaiboeken en risico-inventarisaties.
Wij hebben korte lijnen met alle betrokken instanties zoals brandweer, milieudienst en de veiligheidsregios, waardoor we snel zaken kunnen regelen.

Vinden jullie veiligheid net zo belangrijk? Dan kun je niet zonder een organisatie partner die snapt wat veiligheid inhoud…