Hebben jullie een zakelijk jubileum te vieren en willen jullie dit groots aanpakken? Anchada Events denkt graag met jullie mee over de mogelijkheden en helpt waar nodig! Een zakelijk jubileum vieren zal gemakkelijk en leuk zijn met de hulp van Anchada Events.

Een zakelijk jubileum vieren? We gaan even terug in de geschiedenis!

Het succes van een mondiaal opererende organisatie is niet vanzelf gekomen. Soms hielp de conjunctuur een handje, maar in economisch moeilijker tijden werd vooral een beroep gedaan op de creativiteit, de innovaties en het doorzettingsvermogen van iedereen binnen de organisatie. Van de mannen in het veld tot aan de secretaresse, van het ondersteunend personeel tot aan de directie. Iedereen heeft in meer of mindere mate mee geholpen aan de groei van de onderneming.

Vroeger, nu en in de toekomst. Iets om trots op te zijn!

Tijd dus om een bedrijfsjubileum te organiseren. Met de ervaring van gisteren en de visie op morgen, creëren wij een jubileumevenement voor nu! Samen ontwikkelen wij een story-telling event voor het bedrijfsjubileum voor onder andere personeel, hun familieleden, relaties en leveranciers. Een zakelijk jubileum in het hart van het bedrijf vieren? Het vieren van jullie zakelijk jubileum op jullie eigen terrein. Anchada Events helpt graag met het organiseren van het bedrijfsjubileum! Bel voor vragen en meer informatie naar 010-4741173 of stuur een e-mail naar kantoor@anchadaevents.nl.

35 jaar jubileum
jubileum bedrijfsfeest
lasershow jubileum
locaties jubileum
jubileum-relaties
realatieevent-catering
relatiedag
relatie tour