Bedrijfsevents in de vorm van bedrijfsfestivals zijn populairder dan ooit. Dit is omdat ze aansluiten bij de huidige belevingseconomie en de hang naar een collectieve ervaring. Mensen willen meer sfeer en entourage waarbij activiteiten worden gecombineerd met een bijzondere culinaire hap. Bij Anchada events kunnen we verschillende soorten bedrijfsevents organiseren, volledig naar jullie wensen.

Alle soorten en smaken bedrijfsfestivals

Een bedrijfsfestival voor medewerkers en relaties met hun achterban is dé nieuwste trend op het gebied van bedrijfsevents. Het bedrijfsfestival is een reis waarbij je onderweg van alles tegenkomt. Je ontmoet nieuwe mensen en je laat je inspireren door het onverwachte. Je verbindt met anderen en je geniet van de relaxte sfeer. Met informatie over de organisatie, ideeën van collega’s, ontwikkelingen in het werk, maar ook met overheerlijke streetfood en klinkende tonen. In de festivalsetting is voor iedereen wat te doen! Een scala van educatieve, smakelijke, vermakelijke, maar vooral ook laagdrempelige activiteiten. De opzet is flexibel en kan daardoor overal gecreëerd worden. Binnen of buiten op jullie eigen bedrijfslocatie. Anchada Events helpt hierbij graag in het co-creatie proces en zal daarna alle zorgen uit handen nemen.

Festivalisering, een mooie combinatie tussen inhoud, sfeer en ontmoeting

Samen met jullie bespreken we de perfecte programmering  en op deze manier komen onze twee werelden bij elkaar. Doe inspiratie op uit onze voorgaande evenementen. Onder een stretchtent zittend op hooibalen luisteren naar de directie, workshop volgen, bij de biertent het glas heffen, en daarna zelf je barbecue aansteken? Door het delen van jullie ideeën en kennis op onze pragmatische manier, volgt een bijzondere beleving. Zijn jullie overtuigd? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-4741173 of door een e-mail te sturen naar kantoor@anchadaevents.nl.

bedrijfsfestival in natuur
bedrijfsfestival in natuur
inrichting bedrijfsfestival
festivaltenten
festival-op-bedrijf
invulling-bedrijfsfestival-(7)
bedrijfsfestival op eigen terrein
open dag op parkeerterrein