Een origineel congres organiseren

De organisatie van een congres met alle voorbereiding, de begeleiding, maar ook de afhandeling is buitengewoon arbeidsintensief en vaak geen dagelijkse kost. Er moet veel tijd worden vrijgemaakt, vaak meer tijd dan vooraf bedacht!

Een origineel congres organiseren is een vak apart waarbij know how nodig is; de juiste accommodatie, verrassend entertainment en aansprekende dagvoorzitters, passende catering, audiovisuele ondersteuning en niet te vergeten het uitnodiging- en registratie traject. Stuk voor stuk onderdelen die nergens fout mogen gaan.

Jullie hebben de kennis van de te bespreken thema’s in huis, dat is immers jullie vak, organisatie is ons vak.

Laten we samen het congres organiseren, met een co-productie komen wij samen tot een onvergetelijke bijeenkomst.

Jullie congres kan volgens een bestaand format georganiseerd worden, maar zou het niet leuk zijn om het eenseen keer helemaal om te gooien? Buiten de gebaande paden treden met een geheel andere beleving?

Maak van het congres een onvergetelijke ervaring….organiseer eens een verrassend congrestifal. Of betrek eens een heel andere generatie bij het congres! Verplaats het congres naar buiten, of organiseer het in een trein. Niets is ons te gek, daag ons uit!

congres met inhoud
congresprogramma
eigen-takshow-bedrijf
live-event-registratie
presentator-evenement
kindercongres
congres organiseren