Wij hebben een goed jaar achter de rug. Om het personeel hiervoor te bedanken en te motiveren willen wij hen verrassen met een personeelsfeest. Niet “over the top”, maar wel met hoge kwaliteit!

Sparkling Night

Een dank-jullie-wel personeelsfeest, een mooie afsluiting van een jaar hard werken. Al in het voortraject worden de gasten getriggerd via de speciale website en speciaal ontwikkelde uitnodiging. De gastheer/entertainer van de avond is Mr Stardust. Samen met de directeur opent hij het feest. Hierna kunnen de gasten genieten van specialiteiten die de gastvrouwen uitserveren, aangevuld met diverse goed gevulde buffetten.

Na een rustige start zet de DJ de dansmuziek in, aangevuld met live zang. Voor de gasten die even iets anders willen dan dansen is er een casino. Ook kunnen zij deelnemen aan de cocktailworkshop, een prachtig portret laten maken en zich verbazen bij de mindleader. Een feest met een classy tintje door de keuze van de locatie.

Willen jullie ook het personeel eens extra bedanken? Organiseer dan ook een ongedwongen personeelsfeest, waar collega’s elkaar eens in een andere setting leren kennen.

  • 367 gasten
  • 8 verschillende cocktails
  • 1 mindleader
bedankfeest
directie-bedankt-personeel
cocktail-workshop-event
eventcatering