Bedrijfsgala met thema Bal Masque

De economie gaat steeds beter, dus ook voor het personeel wordt dit jaar een mooi kerstfeest georganiseerd. Het mag weer, een stijlvol en classy feest. Zo organiseerden wij eerder voor bekend consultancy bureau een bedrijfsgala.

Een prachtig gemaskerd bal voor ruim 2400 medewerkers in het Kurhaus te Den Haag. Een feest met klasse en allure. Een bedrijfsgala met als thema Bal Masque.

In het voortraject werd de gasten verzocht een uniek masker mee te brengen. Dat bleek door werkelijk alle 2400 gasten te zijn gedaan. Nog nooit eerder waren zoveel verschillende in 1 ruimte!

De opening van het bal was stijlvol en sprookjesachtig met onder andere een tissue act en steltlopers. Vervolgens barstte het feest los. De balzaal van het Kurhaus geheel omgetoverd tot een dancehall met een line-up van DJ’s zoals Don Diablo, Erick E en Jip De Luxe. Tussendoor acts als DJ & Sax, Go Go dancers en een spectaculaire lasershow.

De jazzlounge was een feest voor de ware jazz liefhebber. In de Gentlemans Club een pianobar met verrassende cocktails. De voetjes gingen van de vloer in de Venetian Room op lekkere danceclassics van de top band.

Exact twaalf uur was het grote moment daar. Een speciale 3D animatie op reusachtige schermen; een masker sprak de menigte toe en telde samen met de gasten terug waarbij exact om twaalf uur alle 2400 maskers tegelijkertijd afgingen….Daarna was het tijd voor de afterparty, het werd heel laat!

  • 2400 medewerkers
  • 2100 verschillende maskers
  • klasse en stijl
gala-organiseren
kurhaus
relatie-galaavond
bal-masque
3D-act