Tot in de puntjes verzorgd

Een onvergetelijke ervaring

 Voelen, proeven en beleven

Wil je een spraakmakend jubileumfeest organiseren dat al start vóór het begint en niet stopt aan het eind? Anchada Events denkt graag mee en helpt waar nodig is!

Een bedrijfsjubileum organiseren? We gaan even terug in de geschiedenis

Het succes van een mondiaal opererende organisatie is niet vanzelf gekomen. Soms hielp de conjunctuur een handje, maar in economisch moeilijker tijden werd vooral een beroep gedaan op de creativiteit, de innovaties en het doorzettingsvermogen van iedereen binnen de organisatie. Van de mannen in het veld tot aan de secretaresse, van het ondersteunend personeel tot aan de directie. Iedereen heeft in meer of mindere mate mee geholpen aan de groei van de onderneming.

Vroeger, nu en in de toekomst. Iets om trots op te zijn!

Tijd dus om een bedrijfsjubileum te organiseren. Met de ervaring van gisteren en de visie op morgen, creëren wij een jubileumevenement voor nu! Samen ontwikkelen wij een story-telling event voor het bedrijfsjubileum voor onder andere personeel, hun familieleden, relaties en leveranciers. Een jubileum in het hart van het bedrijf? Vier het jubileum op jullie eigen terrein. Anchada Events helpt graag met het organiseren van het bedrijfsjubileum! Bel voor vragen en/of meer informatie naar 010-4741173.

Meer evenementen?

Feestelijke opening organiseren | Jubileumevenement | Klantendag