Bedrijfswinterfestival

De winterfeesten staan weer voor de deur. Al over de invulling nagedacht? Wat gaan jullie dit jaar voor winters personeelsfeest organiseren? Je wilt eens iets heel anders dan het bekende kerstfeest? Een andere manier om het jaarlijkse kerstpakket te geven? Dan is het bedrijfswinterfestival vast iets voor jullie organisatie!

Wat te denken van een winterse familiedag op jullie eigen bedrijf. Samen met het gezin uitgenodigd worden voor een warm feest op jouw eigen werkplek.  Een winterfestival in stijl met een echte kerstmarkt waar je zelf met jouw naasten het kerstpakket bijeen shopt. Daarnaast is er uiteraard lekker eten en drinken en veel te doen en te beleven.

Op jullie eigen bedrijfsterrein of in de bedrijfshal wordt een waar winters dorp gebouwd. Je herkent deze plek niet meer terug! Ineens een prachtige evenementenlocatie, een plek die verrast en uitnodigt tot een familiare tijd…

Een warm welkom, winterse decors met blokhutten, houten picknick banken, vuurkorven en heaters en natuurlijk manden met fleece dekens. Ski’s aan de wanden en sfeervolle verlichting in echte bomen. Samen schaatsen op de schaatsbaan, een sneeuwballengevecht of sneeuwpop maken met echte sneeuw, warme chocomelk met slagroom halen bij de koek en zopie stand, wafels of oliebollen bij de nostalgische gebakskraam. broodje braadworst met zuurkool of liever een lekkere stamppot? Bij de diverse blokhutjes is heerlijk streetfood te halen.

De kleinere kinderen kunnen kerstboompjes versieren, kaarsen maken en de wat oudere kinderen kunnen deelnemen aan de snowboardsimulator of bobsleebaan. Helemaal het einde is natuurlijk een reuzenrad. Natuurlijk ook nog een prachtige familiefoto als aandenken, in de greenscreen studio kies je zelf voor de leukste achtergrond.

Een bedrijfswinterfestival is een dag vol belevingen,  met recht een warm welkom!!

Inspiratie nodig?

Nodig ons dan eens uit om te brainen. Samen komen we ongetwijfeld tot een prachtig bedrijfsfestival! Bel ons op 010-4741173 of stuur een mailtje kantoor@anchadaevents.nl.

inrichting winterfeest
food winter