Eén voor allen en allen voor één… het fusiefeest

Er leiden diverse wegen naar Rome, zo ook naar een geslaagde fusie. Een fusie zal nooit zonder slag of stoot verlopen en het is daarom heel belangrijk om de medewerkers bij dit traject te betrekken. Hun onzekerheid moet worden omgezet in vertrouwen. De intrinsieke kracht van de medewerkers moet volledig tot uiting komen. Samenwerken omdat je een gemeenschappelijk doel hebt. Dit zijn de uitgangspunten voor een geslaagde fusie….

Het uitbesteden van delen van jullie fusie evenement biedt naast het specialisme nog een ander voordeel: Anchada Events is niet betrokken in de fusie en daarmee neutraal, wat in bepaalde gevallen scheve gezichten kan voorkomen.

Een voortraject gevuld met diverse activiteiten, die uiteindelijk tot één geheel worden gesmeed tijdens het feest. Laat collega’s op een ludieke manier kennismaken. Kweek begrip voor elkaar. Haal uit twee werelden het beste naar boven. Het fusiefeest is de gelegenheid om een heldere, maar ook motiverende start te creëren voor de nieuwe organisatie. Een kick-off van een nieuwe en sterke organisatie met het motto één voor allen, allen voor één!

Van jullie fusie evenement een succes maken?

bedrijfsfusie
fusie evenement
fusie-feest
catering-fusie
fusie gala
Fusiefeest