Teamspirit verhogen met een teamdag

Regelmatig het team op een speciale manier activeren heeft zijn weerslag op het functioneren op de werkvloer. De teamspirit gaat echt omhoog! Een teamdag met spirit is op verschillende wijze in te vullen.

KenzFigee stelde ons de volgende vraag: “Wij willen de teamspirit verhogen met een teamdag. Liefst in de vorm van uitdagingen die onze medewerkers motiveert en hen laat samenwerken op een andere en vooral informele manier. Ze mogen ook blijven slapen. Kunnen jullie een mooi programma samenstellen?”

The Challenge

De gasten werden ontvangen in het eventcenter Beekse Bergen en volgden het plenaire gedeelte dat afgesloten werd met een gezamenlijke lunch. Tijd voor de teamspirit met het programma The Challenge… Grenzen opzoeken en verleggen, communiceren op een creatieve manier, kennis en kunde van collega’s gebruiken, oplossingen bedenken door het ‘out of the box’ principe toe te passen, samen uitdagingen aangaan en samen problemen overwinnen. Een teamdag vol met spanning, avontuur, motivatie, competitie en zeker ook heel veel lol en fun!

Aansluitend was het tijd voor een heerlijke barbecue en een feestje!

De groep bleef slapen in de Jungalows van de Beekse Bergen. De volgende ochtend werd het spektakel met een gezamenlijk ontbijt afgesloten.

Zijn jullie ook op zoek naar een inspirerende teamdag? Laat ons dan meedenken!

  •    32 Jungalows
  •    24 Jeeps
  •    4 offshore kranen