Personeelsfestival

Jullie eigen personeelsfestival

Een gezellig personeelsfestival is een perfecte kans om je collega’s eens anders te leren kennen. Anchada Events biedt verschillende mogelijkheden voor een personeelsfestival. Samen ontwerpen wij het personeelsfestival dat bij de collega’s en de organisatie past. Door het delen van jullie ideeën en onze kennis, volgt een bijzondere beleving.

Een personeelsfestival met nét dat beetje extra

Wat te denken van een nazomer festival? Zo vlak na de zomer hét ideale moment om elkaar op een informele wijze te ontmoeten en alle zomerervaringen met elkaar te delen.

Het is een gezellig nazomer evenement waarbij iedereen kan genieten van leuke muziek en optredens. In het voortraject worden de medewerkers intensief betrokken bij dit feest, de verkiezing van Medewerker van het Jaar en een bijzondere fotowedstrijd staan tijdens het festival centraal. Ook gaan we op zoek naar onverwachte talenten!

Naast de muziek vanaf de mainstage of in de stille disco, kan men ook genieten van divers amusement. Zoals het een goed festival betaamd zijn er allerlei kleinkunst optredens, creatieve onderdelen en theatrale acts. Laat de toekomst voorspellen bij de waarzegster, langs de snackbarhouder voor een persoonlijke rijm of ga voor een grappig aandenken naar de photobus. Overal is wat te doen en te beleven. Lekker chillen in een hangmat, zweven tot je misselijk wordt of romantisch samen in het reuzenrad.

Ook culinair is het personeelsfestival bijzonder… verschillende foodstations om alle gasten te verrassen met hun culinaire voorkeuren. De mogelijkheden zijn enorm. Van Vega met ballen tot Fritez en van Tour de Kebab tot de Pizza Oven… er is werkelijk voor ieder wat wils. Er zijn meerdere bars verspreid over het terrein voor bier, wijnen en frisdranken.

Het eigen buitenterrein wordt ingericht met verschillende area’s die elk hun eigen invulling krijgen. Een groot nazomers en kleurig festivalterrein zorgt voor dat echte festival gevoel!

Natuurlijk kan jullie festival ook in de winter plaats vinden.

Het personeelsfestival van A tot Z geregeld

Anchada Events kan het gehele evenement tot in de puntjes verzorgen. Wil je slechts een gedeelte van de organisatie van een personeelsfestival uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken graag met jullie mee en bieden hulp waar nodig is. Voor meer informatie en/of vragen neem je telefonisch contact op via 010-4741173.

De meeste briljante ideeën komen van alledaagse mensen op buitengewone wijze samenwerkend.

Compleet en verassend

In dertig jaar tijd hebben we een uitgebreid expert netwerk opgebouwd. Daaruit nemen we díe elementen die het bedrijfsevenement compleet en verrassend maken.

Tijdens het gehele project communiceren we met jullie over status, uitdagingen, effecten, veiligheid en risico’s. Veiligheid is voor ons heel belangrijk. RI&E, noodplannen, tekeningen, vergunningen zijn bij ons standaard.

Wellicht zijn er onderdelen in het project die jullie in-house kunnen en willen uitvoeren. Dit bespaart geld en betrekt personeel bij het evenement. Zelf de regie houden, maar de jarenlange expertise evenementenorganisatie geheel tot jullie beschikking!

You and Anchada Events, a refreshing mix!