Winterfeest; Feesten op z’n Duits

Ein Deutsches Oktoberfest, das macht Spass! Voor dit oergezellige feest wordt jullie locatie omgetoverd tot een ‘Deutsche Bierhalle’, een sfeervolle setting waarbij de Oktoberfesten in München verbleken.

Bierbanken, lange tafels en natuurlijk schuimende pullen. Een avond lang zingen, zwaaien, deinen, drinken en klinken. Duitse gastvrijheid op zijn best.

Onze gastheer en vrouw”Hellmunt en heidi” heten jullie welkom. Getooid in authentieke Duitse klederdracht, uiteraard inclusief lederhosen, reiken zij alvast een heerlijke pul bier of gluhwein aan. Een goudgeel aperitief voor een avond die bol staat van schlagers.

Gedurende de avond presenteren wij culinaire hoogstandjes uit ‘Die Bayerische Küche’.

Franky is de gastheer vanavond en weet sinds jaar en dag zijn publiek in feestelijke extase te brengen met een repertoire van aanstekelijke meezingers, pakkende grappen en humoreske interactie.

Opperste feeststemming gegarandeerd!

In een avondvullend programma wordt een fantastische show voorgeschoteld. Bijvoorbeeld met de band Woenderbaar, waarbij je je rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant. Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow.

Invalid slider ID or alias.