Kantoor ingericht, productie operationeel en dozen uitgepakt?

Jullie zijn er al maanden mee bezig. Misschien was er tussentijds een feestelijke eerste paal of een biertje op het hoogste punt. Het heeft best wel voeten in aarde gehad, maar nu is het dan zover. Een nieuwe werkplek. Iedereen is gesetteld op zijn of haar nieuwe plekje. Tijd om dit te vieren, om relaties, leveranciers en de familie uit te nodigen.

Een ludieke kennismaking met het nieuwe bedrijfspand door het organiseren van een officiële opening. Jullie doelstelling, de functie en specifieke kwaliteiten van het gebouw of de plant en uiteraard jullie gasten, zijn leading in de ontwikkeling van een concept op maat.

Vier het anders dan met de gebruikelijke rituelen, routineus opgevoerd door de usual suspects.
Een origineel ontworpen openingsact waarbij de architectuur en de gebruikers van het gebouw of fabriek de hoofdrol laten spelen. Daarna informeel samenzijn, mogelijkheid om een kijkje in ‘de keuken’ te nemen, netwerken en trots zijn.

Wat past het beste bij jullie? Wat de invulling ook wordt, het creëren van een totaal beleving is het uiteindelijke doel. Of het open huis nu klein of groots wordt aangepakt, doel is dat de gasten met een positief gevoel over jullie bedrijf naar huis gaan.

Wij creëren en voeren het voor jullie uit, oftewel.. ontzorgen!

officiële opening organiseren?

special act
feest op bouwplaats
tentencomplex op eigen locatie
paviljoen event
openingsshow
officiele-opening-bedrijf
officiele-opening-show-(2)
openingshandeling
opening-feestelijk