Online Events

Graag bedenken wij samen met jullie het perfecte online-event. We gaan met elkaar de behoefte bepalen wat en wie je wilt bereiken en waarom. Op welke manier komt dit het beste uit de verf? Welke manier spreekt jullie organisatie het meeste aan? De keuze in online en hybride events is oneindig en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie en doelstellingen.

Na een uitgebreide brainstorm gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van een passend concept. Daarin laten we zien hoe we de doelstellingen willen bereiken, welke vormen daar het best bij passen, waar het online event gaat plaatsvinden (kantoor of eventlocatie) en hoe we het technisch gaan realiseren. Voor een perfecte uitvoering maken wij gebruik van professionele moderators, presentator/host, artiesten en technici.

Na de goedkeuring gaan wij aan de slag met de organisatie en creatie. Het inhoudelijk uitwerken van het programma samen met jullie projectteam. Items filmen, interviews afnemen, de studio-opbouw, eventstyling en het begeleiden van sprekers en deelnemers van dit event.

Het evenement kan de vorm aannemen van een webinar, een talkshow, een quiz, formats te over. In aanloop naar het event beginnen we al met inhoudelijk betrekken of nieuwsgierig maken. Dit kan met een speciale website of andere hardware als het opsturen van materialen die je nodig hebt tijdens het event. Denk bijvoorbeeld eens aan een borrelbox bij de medewerkers thuis afgeleverd. Het geheel zorgt voor een onvergetelijke ervaring van jullie event.

Ons creatieve brein staat niet stil, dus zijn wij inmiddels bezig met heerlijke concepten voor familiedagen en anderen zakelijke evenementen. Natuurlijk met alle veiligheidsvoorschriften die ons gewoon zijn geworden. Wil je alvast eens wat ideeën hebben, laten we dan aan tafel gaan. We zullen je verrassen met ludieke concepten. Samen organiseren we een intens evenement!