Co-creatie: Jullie wensen, onze know how

Jullie wensen, onze know how, jullie inside information, onze vertaalslag… de combinatie resulteert straks in een onvergetelijk bedrijfsevenement. Wat hebben we daarvoor nodig? Altijd een persoonlijke klik en vertrouwen in elkaar! Als dat er is kunnen we samen naar ongekende successen.

Overwegen jullie op een bijzondere manier klanten te binden, nieuwe klanten te inspireren of te informeren? Een open dag of bedrijfsfestival is bij uitstek geschikt. Verdienen collega’s een hart onder de riem? Denk dan aan een mooi personeelsfeest. Of, de andere kant, moeten de manschappen wakker worden geschud; alle neuzen dezelfde kant op? Dan kan een teambuildingdag uitkomst bieden. Familie en vrienden van medewerkers kennis laten maken met het bedrijf om ‘goodwill’ en ‘begrip’ te creëren of nog breder: een open dag voor de ‘buren’? Een gezellige familiedag creëert samenhorigheid.

De meeste briljante ideeën komen van alledaagse mensen op buitengewone wijze samenwerkend.

Compleet en verrassend

In dertig jaar tijd hebben we een uitgebreid expert netwerk opgebouwd. Daaruit nemen we díe elementen die het bedrijfsevenement compleet en verrassend maken.

In de conceptontwikkeling- en uitvoeringsfase van het bedrijfsevenement hanteren wij de strengste normen en waarden. Over-en-weer communiceren we met jullie over status, uitdagingen, effecten, veiligheid en risico’s. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het evenement geheel VCA verantwoord! Risico inventarisaties, tekeningen, vergunningen maar ook het doorlichten van de noodplannen zijn bij ons standaard. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

Een evenementenwebsite, doen wij dat of wordt dat door de eigen IT afdeling opgepakt? Leggen wij water en stroom aan of wil de TD ook iets betekenen? Laten wij de uitnodiging drukken of leggen jullie dat bij de huisleverancier neer? Er zijn een hoop zaken die jullie wellicht in-house kunnen en willen uitvoeren. Dit bespaart geld en betrekt personeel bij het evenement. Zelf de regie houden, maar de jarenlange expertise evenementenorganisatie geheel tot jullie beschikking!

Ook een succesvol bedrijfsevenement organiseren? Bij een partnership met ons ontmoeten Plezier en Passie de Functionaliteit.