Open huis of open dag

Een unieke gelegenheid voor velen: een open dag of open huis op eigen terrein….

Jullie weten al dat je in een wonderlijk bedrijf werkt. Nu de rest van de wereld nog. Hoe leuk is het als een evenement plaats vindt op het eigen bedrijfsterrein. In de fabriek, het lab, de loods of het kantoor. Want daar gebeurt het. Daar bevinden zich de best bewaarde geheimen, ‘vergeten verhalen’ en de meest bijzondere plekken.

Het algemene doel van een open huis organiseren is een letterlijk ‘’kijkje achter de schermen’’…. Laten zien van productieprocessen, naamsbekendheid verhogen, imagoverbetering in de omgeving, laten zien wat er gedaan wordt aan veiligheid en milieu het laten zien van de voortgang van een bouwproject. Maar ook het bevorderen van de inzet en motivatie van de eigen medewerkers, de banden aanhalen met relaties. Een open dag waar klant en of medewerker ook het hele gezin mee mag nemen met ongekende belevenissen voor jong en oud!

De eigen kracht is het vertrekpunt voor creativiteit en succes. Er zijn 1001 leuke ideeën om van de opendag een onvergetelijk evenement te maken. Maar tegelijkertijd zijn er ook veel valkuilen. Ga voor zekerheid en kies voor een deskundig eventpartner. Samen met jullie bedenken we belevenissen die tot de verbeelding spreken. Voor de uitvoering zelf kun je vertrouwen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring.

Een open dag of open huis geeft inzicht!