A taste of….. Anchada Events

Een cocktail is pas echt op smaak met de juiste ingrediënten, verhoudingen en presentatie. Ook een evenement valt of staat met de perfecte mix. Anchada Events kent de verhoudingen als geen ander. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor het perfecte evenement!
Wij nemen het werk uit handen en daarmee vertrouwen jullie ons iets waardevols toe: het welslagen van jullie bedrijfsevenement. Pas op het moment zelf kun je het resultaat zien en ervaren. Vertrouwen is daarom de basis van een goede samenwerking. Samen met jullie werken we graag toe naar een klinkend resultaat!
Wij begrijpen dat jullie als organisatie een uniek en succesvol evenement willen, uiteraard binnen budget, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een goed rendement. Jullie zijn op zoek naar professioneel advies, gemak, transparantie dus geen verrassingen, kortom een bureau waarmee je kunt lezen en schrijven. Anchada Events, een betrouwbare partner voor binding !

De organisatie en uitvoering van een evenement kost veel tijd en energie. Marketing know how en kennis van eventorganisatie zijn onontbeerlijk. Anchada Events heeft 30 jaar ervaring, de juiste kennis in huis en bovenal zeer gemotiveerde medewerkers. Wij maken ook van jullie evenement een onvergetelijke ervaring!

Welk bedrijfsevenement past bij jullie?

De invulling gaan we natuurlijk samen bepalen. Wat de keuze ook zal zijn, het doel blijft gelijk: Laat hen voelen, proeven en beleven. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jullie gehele evenement tot in de puntjes verzorgen. Van de prikkelende uitnodigingen tot aan de memorable give-away, van de juiste locatie tot de mooiste acts; Full-Service!

Willen jullie een relatiedag of open dag organiseren op de eigen fabriek of plant, maar zit je vast aan strenge veiligheidseisen? Wij bewijzen dan ook dat creativiteit, gastvrijheid en feestelijkheid heel goed samen gaan met veiligheid.

Ook kun je bij ons terecht als je slechts een gedeelte van de organisatie van een relatiedag of personeelsevenement wilt uitbesteden. Wij denken graag met jullie mee en helpen daar waar nodig!

Let’s make memories!