Locatie-management

Vanaf maart 2020 wordt ons land geteisterd door het corona virus. Met name ging onze branche ‘op slot’. Alle evenementen die in portefeuille zaten werden geannuleerd.  Lege agenda, en nu?

Niet bij de pakken neer zitten. Onze kennis en ervaring kan goed gebruikt worden in de strijd tegen het Coronavirus! Als pragmatisch en organisatorisch team kunnen wij de helpende hand bieden bij de GGD. Overal komen teststraten, die moeten worden opgebouwd en ingericht. Daarbij zijn een goede logistiek, planning en facilitair beheer onontbeerlijk.  Precies onze kennis, opgebouwd in 33 jaar  evenementenorganisatie. Sinds mei 2020 helpen wij met het locatie management op teststraten, een win-win situatie. Momenteel wordt er hard gewerkt aan vaccinatie straten. Daar worden wij wellicht nog blijer van, aangezien dit een volgende stap naar een ‘normale’ wereld moet zijn! Want naast de online events en het locatie management, hunkeren wij naar live events…

Ons creatieve brein staat niet stil, dus zijn wij inmiddels bezig met heerlijke concepten voor familiedagen en anderen zakelijke evenementen. Natuurlijk met alle veiligheidsvoorschriften die ons gewoon zijn geworden. Met al onze opgedane kennis bij de GGD nog beter doordacht. Wij kunnen niet wachten, net als jullie! Wil je alvast eens wat ideeën hebben, laten we dan aan tafel gaan. We zullen je verassen met ludieke concepten. Samen organiseren we een intens evenement!

management-locatie
logistieke-coordinatie
testlocatie-bouwen
corona-veilig0event