Wat is voor ons co-creatie?

Je wilt zelf een event organiseren maar je hebt geen idee waar te beginnen, geen inspiratie, weinig kennis, te druk met de dagelijkse werkzaamheden? Dit is tenslotte niet jouw dagelijkse werk.

Denk dan eens aan een co-creatie en productie…

Synergie evenementen

Een geweldige vorm van samenwerking, waarbij iedereen het proces en het resultaat kan beïnvloeden. Kenmerken van co-creatie zijn dialoog, ‘common ground’, enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Inmiddels verschillende mooie projecten in co-productie mogen ontwikkelen, samen met organisatieteams van prachtige bedrijven. Co-creatie is voor ons een ongelofelijk leuk en effectief proces. Het proces begint natuurlijk altijd met het bepalen van heldere doelstellingen, wensen en waarden. Daarnaast leren wij veel van jullie wereld en processen en delen wij op onze beurt graag onze kennis en ervaringen.

Naast jullie know how en inside information en onze expertises, zoeken wij natuurlijk de juiste partners voor jullie concept. Mooie samenwerkingen met prachtige partnerbedrijven en leveranciers hebben in het verleden al geresulteerd tot onvergetelijke evenementen. Partnerbedrijven en leveranciers van ons, maar ook zeker van jullie.

Kunnen jullie voor het evenement extra expertise en handen gebruiken?  Onze interim eventmanagers/producers kunnen de oplossing zijn. Jullie bepalen zelf wat je in eigen hand houd en wat je wilt uitbesteden; een creatieve brainstorm sessie, keuzes van toeleveranciers, maken van een planning of aanscherpen van draaiboeken of de opbouw en uitvoering. Onze producers zijn snel inzetbaar voor (deel)projecten.

Wij staan voor een persoonlijke relatie en komen daarom graag vrijblijvend  langs om kennis te maken en samen op zoek te gaan naar de juiste vorm voor een samenwerking.

Lees hier verder