Familiedag of open dag coronaproof organiseren!

De behoefte aan fysiek contact is groter dan ooit. We snakken naar een live event waar verbinding en interactie centraal staan. Hoog tijd voor een familiedag, open dag of bedrijfsfestival.

De perfecte manier om iedereen de aandacht te geven die ze zo verdienen. Een dag die verrast en verbaast, waarin elke gast een hoofdrol speelt. Eindelijk collega’s en relaties weer zien, al is het op afstand. Verras met een prachtig event vol beleving en zo min mogelijk risico’s.

Vooruitlopend op de versoepelingen, hebben wij een concept bedacht binnen de (verwachte) kaders van Corona. Een carrousel van activiteiten, routes en groepen. Naadloos op elkaar aansluitend.

Iedereen draait door naar het volgende onderdeel, waarbij het elk stoppunt in de carrousel nooit meer dan het maximaal aantal gasten zal worden bereikt.

Met verschillende tijdsblokken kunnen er veel van jullie medewerkers komen. Jullie draaien door, letterlijk en figuurlijk!

Het eigen terrein leent zich bij uitstek voor zo’n mooie dag. Het terrein wordt sfeervol ingericht en omgetoverd tot een volledig geoutilleerd evenemententerrein. Met alle ingrediënten gaan wij er voor zorgen dat dit een onvergetelijke familiedag wordt.

Anchada DRAAIT DOOR

Tijd voor live met een familiedag of open dag!

Een speciaal ontwikkelde website geeft alle informatie en bevat het aanmeldformulier. Elke gast kiest voor een tijdsblok. Dit tijdsblok is een heel scherp vastgesteld tijdstip en wordt vermeld op de boardingpas die men ontvangt. Ook wordt gevraagd om testbewijs en of vaccinatiebewijs.

Deze pas geeft toegang tot het terrein, geeft de exacte parkeerplaats aan (wij creëren meerdere) en het verloop van de route.

Wees op tijd, dan kunnen we garanderen dat de routes langs elkaar blijven lopen. Alles binnen de Corona protocollen. Van mondkapjes tot snel testen op de locatie. Veiligheid boven alles!

Via de entree komen de gasten bij het scanpunt. De boardingpassen worden gescand en iedereen krijgt een gimmicktas. Dan worden de gasten doorverwezen naar hun specifieke startpunt van deze dag. De carrousel wordt dusdanig opgezet dat iedere groep op een ander punt start, maar niets mist.

De familiedag/open dag laat met een zorgvuldig uitgezette route jullie organisatie beleven. Ga, bijvoorbeeld met een elektrische trein, op tour langs verschillende onderdelen. Onderweg worden allerlei wetenswaardigheden getoond.

Hierna is het tijd om even op het relaxpark leuke dingen te beleven. In dit relaxpark staan overal picknicksets, uiteraard op ruime afstand van elkaar. Hier kun je je lunch nuttigen onder de gezellige muzikale tonen van het ludieke trio. Ga op de foto, op het springkussen of laat een tattoo zetten. Als de lunch genuttigd is, snel door naar het experience-plein. Hier kun je meedoen aan verschillende workshops. Uiteraard hebben deze alles te maken met jullie organisatie.

Een dag waar je je weer helemaal verbonden voelt met de organisatie! Tijd voor live!

Ook financieel interessant, want de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR) is eenmalig van 1,7 naar 3 procent voor de eerste € 400.000 fiscaal loon verhoogd.

PROJECTMANAGEMENT

Dit concept is bedoeld als een eerste inspiratie en kan vanzelfsprekend geheel worden aangepast. In samenspraak wordt de uiteindelijke invulling bepaald.

Als evenementen expert zorgen wij er voor dat alle onderdelen naadloos op elkaar worden afgestemd en ieder onderdeel tot in detail wordt voorbereid en geregeld.

Waar nodig geven wij adviezen en vanzelfsprekend zullen wij dit binnen budget uitvoeren, zonder ongewenste verrassingen achteraf.

 ONTZORGING

  • Totale coördinatie en aansturing
  • Productiemeetings met de diverse disciplines
  • Uitnodigingstraject en website
  • Draaiboeken en tekeningen, technisch plan
  • Inrichting en decoraties
  • Logistiek traject als vervoer en parkeren
  • Personele inzet op alle gebieden
  • Catering en alle facilitaire zaken
  • Vergunningen, veiligheids- en gezondheidsplannen  (Coronaproof en VCA)

Met een gerust hart genieten, want de regie is in vertrouwde handen!

Ook zo toe aan een live ontmoeting? Laten we dan snel afspreken.

Er is nog steeds voldoende ruimte voor het organiseren van evenementen, zij het met de nodige beperkingen. Daarom hebben wij voor jullie een familiedag – open dag concept bedacht geheel coronaproof. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij hebben bedacht.  Bel voor meer informatie 010-4741173

producten-laten-zien
familie-kennis-dag
familedag-bbq-buffet
familiedagen-bedrijven
famildag-kids
familyday
experienceday-op-bedrijf
ervaar-een-bedrijf