Tot in de puntjes verzorgd

Een onvergetelijke ervaring

 Voelen, proeven en beleven

Wil je een feestelijke opening organiseren om relaties, leveranciers en families kennis te laten maken met het nieuwe bedrijfspand? Anchada Events staat je graag bij! Wij creëren en voeren het voor je uit! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een onvergetelijke feestelijke opening organiseren? Kies voor Anchada Events!

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of betrekking van een nieuw pand, wordt het tijd voor het organiseren van een feestelijke opening. Een officiële opening die nog lang in het geheugen zal blijven van de familie en (potentiele) klanten. Anchada Events voert bedrijfsopeningen in eigen beheer uit. Wij ontwikkelen concepten op maat waarin de doelstelling, de functie, specifieke kwaliteiten van het gebouw én uiteraard de gasten, leiding zijn. Wil je het anders vieren dan met de gebruikelijke rituelen? Dat is ook mogelijk! Of de feestelijke opening nu klein of groots wordt aangepakt, het doel is dat de gasten met een positief gevoel over het bedrijf naar huis gaan.

De wensen van het bedrijf, onze kennis

Samen bepalen we de invulling van de dag. Het creëren van een totaalbeleving is het uiteindelijke doel. Wil je een feestelijke opening laten organiseren door Anchada Events? Bel dan naar 010-4741173. Wij ontzorgen je graag!

Meer evenementen?

Jubileumevenement | Klantendag | Opening bedrijf organiseren