Tot in de puntjes verzorgd

Een onvergetelijke ervaring

 Voelen, proeven en beleven

Wanneer het kantoor is ingericht, de productie operationeel is en de dozen uitgepakt zijn is het de hoogste tijd om de officiële opening van het bedrijf te organiseren. Wellicht heb je tussentijds op het hoogste punt wel een biertje gedronken of tijdens de eerste paal een klein feestje gevierd, maar nu is het zover. De officiële bedrijfsopening! Anchada Events creëert en voert dit graag voor je uit.

De opening van het nieuwe bedrijf op een originele manier organiseren

Een nieuwe werkplek en iedereen is gesetteld op zijn of haar nieuwe plek. Het is tijd om de bedrijfsopening te organiseren voor relaties, leveranciers en familie. Je wilt de mensen op een ludieke wijze kennis laten maken met het nieuwe bedrijfspand. Anchada Events helpt je graag met het organiseren van de bedrijfsopening. En wat de invulling ook wordt, het creëren van een totaalbeleving is het uiteindelijke doel.

Een keer wat anders?

Vier het een keer wat anders dan met de gebruikelijke rituelen. Kies voor een origineel ontworpen openingsact waarbij je de architectuur en de gebruikers van het gebouw of de fabriek de hoofdrol laat spelen. Wat vervolgd wordt door informeel samenzijn, de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen en te netwerken. Bekijk onze cases en doe inspiratie op!

Een officiële bedrijfsopening organiseren? Laat het over aan Anchada Events

Of het nu groot of kleins aangepakt wordt: Anchada Events zorgt ervoor dat de gasten met een positief gevoel over het bedrijf naar huis gaan. Wij creëren en voeren het uit, oftewel: we ontzorgen! Voor meer informatie over het organiseren van een bedrijfsopening bel je naar 010-4741173.

Meer evenementen?

Personeelsfestival | Bedrijfsevenementen rotterdam | Bedrijfsfamiliedag