Beleef een onvergetelijk online of hybride event

Het perfecte online evenement organiseren, dichtbij elkaar op afstand.

Fysieke evenementen mogen alleen onder strenge restricties.  Maar dat betekent niet dat er niets georganiseerd kan worden. Wij laten ons niet weerhouden om toch mooie events te organiseren. Digitaal weliswaar, maar nog steeds met heel veel impact!

Digitaal, een online event dus. Hoe moet je dat aanpakken? Het wat, wie en waarom gaan we met elkaar bepalen. Daarna bedenken we welke manier de beste vorm geeft aan jullie doelstelling. Het evenement kan de vorm aannemen van een webinar, een talkshow, een quiz, formats te over. Welk format past jullie organisatie het meest? De keuze in online en hybride events is oneindig en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden die passen bij jullie organisatie en doelstellingen. Uiteraard werken wij volgens de Covid19 protocollen.

Bedrijfsuitzending

Na een uitgebreide brainstorm gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van een passend concept. Daarin laten we zien hoe we de doelstellingen willen bereiken, waar het online event gaat plaatsvinden (kantoor of eventlocatie) en hoe we het technisch gaan realiseren. Voor een perfecte uitvoering maken wij gebruik van professionele moderators, presentator/host, artiesten en technici.

Daarna gaan wij aan de slag met de organisatie en creatie. We gaan in nauwe samenwerking het event inhoudelijk uitwerken. Een programma vol met aansprekende content. Voor visuele content gaat ons filmteam op pad. Wij zullen ook interviews afnemen met de cast. Op locatie bouwen wij een professionele studio,  zorgen voor de setting en eventstyling en begeleiden we  sprekers en deelnemers van dit event.

In aanloop naar het event beginnen we al met het enthousiasmeren van de doelgroep. Zoveel mogelijk inhoudelijk betrekken en/of nieuwsgierig maken. Dit kan met een speciale website of andere hardware als het opsturen van materialen die je nodig hebt tijdens het event. Denk bijvoorbeeld eens aan een borrelbox bij de medewerkers thuis afgeleverd. Het geheel zorgt voor een onvergetelijke ervaring van jullie event.

HET CONCEPT TALKSHOW

Een uniek format. Strakke regie. Aansprekende items. En een bruisende uitstraling. Een online talkshow voor en door medewerkers waarin actuele onderwerpen binnen een bedrijf op een verfrissende manier onder de aandacht worden gebracht. Ingewikkelde kwesties of prangende thema’s worden in de talkshow toegankelijk gemaakt. De speech van de directie, korte interviews, polls, pakkende filmpjes en muzikale ondersteuning wisselen elkaar af en zorgen voor een dynamisch programma.

Voor en door medewerkers. In dit geval kunnen de medewerkers een grote bijdrage leveren. Gaan we met camera’s op projecten of afdelingen langs en laten hen het verhaal vertellen. Mensen van verschillende afdelingen werken zo met elkaar samen aan een professionele show. Uiteraard worden zij begeleid door het projectteam.

Wil jij ook een onvergetelijk online event van begin tot eind verzorgd? Neem dan contact op met Anchada Events door te bellen naar 010-4741173. Ook kun je bij ons terecht als je slechts een gedeelte van de organisatie van een online  wilt uitbesteden. Wij denken graag mee en helpen waar nodig is!

Meer evenementen?

Bedrijfsfeest organiseren | Bedrijfsjubileum organiseren | Feestelijke opening organiseren

studio
online talkshow
hybride bedrijfs evenement
regiewagen event