Festivals zijn populairder dan ooit. Ook bedrijfsfestivals. Omdat ze aansluiten bij de huidige belevingseconomie. En de hang naar een collectieve ervaring. Mensen willen meer sfeer en entourage waarbij activiteiten worden gecombineerd met een bijzondere culinaire hap.

“festivalisering, een mooie combinatie tussen inhoud, sfeer en ontmoeting.”

Een bedrijfsfestival voor medewerkers en relaties met hun achterban is dé nieuwste trend op het gebied van bedrijfsevenementen. Het bedrijfsfestival is een reis waarbij je onderweg van alles tegenkomt. Ontmoet nieuwe mensen. Laat je inspireren door het onverwachte. Verbind met anderen. Geniet van de relaxte sfeer. Laat je verleiden en voedt je zelf. Met informatie over de organisatie, ideeën van collega’s, ontwikkelingen in het werk, maar ook met overheerlijke streetfood en klinkende tonen. In de festivalsetting is voor iedereen wat te doen! Een scala van educatieve, smakelijke, vermakelijke, maar vooral ook laagdrempelige activiteiten. De opzet is flexibel en kan daardoor overal gecreëerd worden. Binnen of buiten op jullie eigen bedrijfslocatie.

Samen met jullie stellen we de perfecte programmering samen. Op deze manier komen onze twee werelden bij elkaar. Onder een stretchtent zittend op hooibalen luisteren naar de directie, workshop nooit gedacht volgen, bij de biertent het glas heffen, en daarna zelf je barbecue aansteken? Door het delen van jullie ideeën en kennis op onze pragmatische manier, volgt een bijzondere beleving.

Ook in de winter is een geweldige invulling mogelijk met het winterbedrijfsfestival 

Op zoek naar een fantastisch bedrijfsfestival met inhoudelijke doelstellingen?

Contact